Personal Trainer

Sinds 1996 ben ik gestart als pedagogisch medewerker voor Trias, voorheen de Ambelt. In 2011 heb de opleiding als personal trainer afgerond.

In April 2012 heb ik deze (AALO-)opleiding afgerond en mijn diploma behaald. Ik was op dat moment geen nieuwkomer in het sportwezen, maar beschikte al over diverse andere AALO-diploma’s en ruim 18 jaar ervaring in zelfverdediging. Sinds 2016 ben ik erkend gediplomeerd voedingsconsulent.

In de jeugdzorg ben ik momenteel actief als personal coach en heb in 5 jaar wel meer dan 3000 jongeren in Zwolle in beweging gezet. Ik geef individueel en aan kleine- én grote groepen training. Ook ben ik met mijn bedrijf REFLEX-JAM  naast personal trainer actief als voedingsconsulent. Ik sta bekend als de warming-up man van verschillende evenementen zoals: Nationaal Fonds Kinderhulp, de Hockey vereniging uit Zwolle, de Lady’s run en de Santa run te Zwolle.

Personal training en voedingsconsulent

Als personal trainer en voedingsconsulent sluit ik aan op jouw behoefte(s). Als coach stimuleer ik jou om je persoonlijke doelen te behalen.

Sportief bezig zijn en gezonde keuzes in voeding maken je lichaam en geest sterker, dit kan voor jou ondersteunend werken in je dagelijkse routine. Juiste voeding en sporten geven jou energie. Ontdek je grenzen, om je doel(-en) te behalen, zul je ook wat over je eigen grenzen moeten gaan. Als personal trainer heb ik de ervaring om jou hierin te begeleiden en te motiveren.

Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met mij als coach bepalen we concrete doelstellingen. Om die doelstellingen te realiseren is het noodzakelijk een balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning.
Samen gaan we daar naar op zoek en kijken we wat belangrijk is bij gedragsverandering.

Coaching op MAAT en op gewenste LOCATIE !!!

Groepslessen  

Naast personal training bied ik de volgende groepslessen aan:

  • powerdance (Op hoge intensiteit dansen, aerobics met kracht elementen).
  • Hit (High intensity training is in 30-40 min. cardio en krachtuithoudingsvermogen tot je verzuurt en klaar bent).
  • steps/aerobics
  • boksen/zelfverdediging/weerbaarheid
  • Bootcamp

 

Kosten
Zie de afbeelding hieronder, of download de prijslijst bij aanbod en prijzen.

GRATIS EEN PERSOONLIJK INTAKE GESPREK !!!

Jamile Zaoudi

Jamile Zaoudi

Eigenaar Reflex-Jam

Interesse?

Vraag offerte aan
Groepslessen is een feestje

Groepslessen is een feestje

Groepsles instructeur

Weerbaarheid

Op locatie

Op locatie

o.a. bootcamp

Jeugdzorg

Jeugdzorg

Pedagogisch personal trainer