Doelen

[et_pb_section admin_label=”section” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

doelenbanner

DOELEN VAN PERSONAL TRAINING

 

Misschien heb je specifieke(re) doelen.

Duur van een trainingssessie is minimaal 30 minuten en maximaal 90 minuten, afhankelijk per wens van de individu, groep of doelstelling.

* Als je gezondheidsproblemen hebt die speciale aandacht en kennis vereisen bij sport en bewegen adviseer ik eerst contact op te nemen met je arts, fysiotherapeut, diëtist of andere specialisten.

 

Hoe bepaal jij doelen?
Dat doe je in overleg met de personal coach. De trainer kan samen met jou beoordelen of doelen haalbaar en reëel zijn. De doelen zullen we SMART opstellen. SMART staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. 


Hoe bereik je doelen en zie je resultaat ?

Als personal trainer maak ik een plan die samen met jou wordt besproken. De begeleiding is dat we op zoek gaan naar bewegingsvormen die bij jouw doelen passen. Een gevarieerd aanbod aan bewegingsvormen is belangrijk en goed voor jouw lichaam. Dit motiveert en stimuleert jou om vooruitgang te boeken.

 

Fysieke doelen

Verbeteren en versterken van je fysieke houding, coördinatie, lenigheid, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, afvallen, aankomen, voedingsleer, trainingsleer, lifestyle en meer.

 

Mentale doelen

Motivatie, doorzettingsvermogen, omgaan met faalangst/prestatiedruk, zelfvertrouwen, structuur, dagritme, sociale vaardigheden, omgaan met winst/verlies/tegenslag, weerbaarheid, grenzen stellen, zelfbeeld,….

 

Emotionele doelen

Omgaan met verlies, win-win situaties creëren, reguleren van boosheid, angst , agressie, verdriet,…..

 

Sociale doelen 

Samenwerken, voorbeeldfunctie, deelnemen aan een teamsport, verantwoordelijkheid nemen en overlaten, overleggen, omgang en contact : jongens/meisjes, mannen, vrouwen

 

Doel(en) met 3 maanden terugblikken op prestatie(s)

Mijn methodiek en visie bestaan uit competentie- en systeemgericht werken.

Vaardigheden die ik jou kan aanleren, zijn basishoudingen die je kan gebruiken in situaties waarbij je hoog in je emotie zit. Ik coach jou in het vinden van controle en balans tussen je emotie en verstand. Je ontdekt je eigen valkuilen en sterke kanten, zodat je hier beter mee om kan gaan en doelgerichter aan de slag kunt met het behalen van je doelen.

 

 

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Oproep tot actie” title=”Interesse?” url_new_window=”off” use_background_color=”on” background_color=”#d53f33″ background_layout=”dark” text_orientation=”center” header_font_size=”26″ body_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_text_size=”20″ button_border_width=”2″ button_border_radius=”3″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_border_radius_hover=”3″ button_letter_spacing_hover=”0″ button_text=”Contact” button_url=”#”]

Geinteresseerd geraakt na het lezen van wat ik allemaal te bieden heb? Neem nu contact met mij op en hopelijk zien wij elkaar tijdens een kopje koffie.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]